Interaktiv media

Skärminspelningar av äldre produktioner byggda med Flashteknik. Tekniken är idag nedlagd till förmån för olika javascript lösningar. Adobe Flash går inte att spela upp eller använda i moderna webbläsare längre. Adobe Flash var en lättanvänd programvara för att skapa innehållsrik pedagogisk media för hemsidor. Det går att bygga om projekten till modernare html5/javascript teknik.

Interaktivt


Vattenmolekyler

2008

Skärminspelning. Uppdrag för Universem AB. Det gäller att placera vattenmolylerna på sina platser. Ju högre temperatur desto svårare. En enkel demonstration av hur vattenmolekyler beter sig i olika temperaturer. Spelet användes i pekskärmskiosk.

Fjällräv

2011

Skärminspelning. Ett litet spel till en hemsida om polarvälden. Några spelliknande inventeringar och fotografering av Fjällräv. Ungerfär som forskarna gör. Hemsidan producerades av Universeum och Polarforskningssekretariatet.

Regnskogsspelet

2007

Skärminspelning. En stor produktion för Universeum AB där många aspekter på regnskogen berättas i form av spelliknande pedagogiska övningar.

Animerade filmer


The huge contract

2001

Skärminspelning.En presentetion för scen och föredragshållare. Det är en berättelse om en affärskvinna som i sitt arbete och privat använder sig av framtidens digitala tjänster. Presentationen visades av konsulter för större telekomförtag. Detta är en förkortad version och musiken är inte orginal pga. upphovsrättskäl.

Matchen

2002

Skärminspelning.En animerad berettelse om en familjs användning av kommande digitala tjänster. Vi får under en dag följa fyra familjemedlemmar och deras användning av olika digitala tjänster. Denna film användes av konsulter anlitade inom telekomindustrin.

Webbannonser


Diverse rörliga webbannonser

Jullbanner för Ramirent

Jullbanner för Ramirent

GamArena

GamArena

GamArena