Tjänster

Webbdesign

Formen påverkar ditt budskap, du förmedlar känslor och värderingar. Den leder besökaren rätt och presenterar budskapet på ett bra sätt. En webbplats skall besökas av många människor med olika smak. All tycker olika om hur saker skall se ut. men det viktiga är att du är tydlig. Webbplatsen skall i första hand förmedla ditt budskap och intryck på besökaren. Formen får aldrig ta överhanden.
Med ett klokt strukturerat innehåll når vi fram med vårt budskap.
Vi skapar en unik design för dig eller ditt företag. Vi kan hjälpa dig med att se över ditt behov.

Webbutveckling

Vi bygger allt vi gör med öppen källkod. Vi använder oss av Drupal för de flesta projekt. Du får ett gratis välkänt system som är lätt att använda. Du daterar upp dina sidor direkt från webben. 
Allt vi bygger är baserat på öppen källkod (open source). Drupal är fritt och kan användas gratis. Detta betyder att ni slipper dyra licenskostnader och att ni inte är låsta till någon speciell leverantör. Systemet blir också väldigt säkert och stabilt då tusentals utvecklare världen över tillsammans hittar säkerhetshål och täpper till dem och ständigt förbättrar systemen med nya uppdateringar och funktioner. Tack vare Drupals modulsystem och stora community finns det väldigt mycket funktionalitet att bygga ut med.. Där finns också tusentals färdiga moduler, olika design och tillägg som är fria att använda för att tillgodose erat behov. Systemen och moduler utvecklas ständigt av entusiaster över hela världen.

Se referensprojekt under: Drupal

Innehåll

Jag hjälper till med att visualisera dina budskap/tjänster på ett pedagogiskt sätt. Vi har lång erfarenhet av produktion av pedagogiskt berättande med hjälp av bild - foto - grafik.

Produktion inom Print och trycksaksproduktion

Erbjuder produktionstjänster inom trycksaksproduktion. Se referensprojekt under Print

Interaktiv media

Vill du bygga en interaktiv pedagogisk. Behöver du en interaktiv pedagogisk presentation? Eller en pekskärmsapplikation till en utställning. Prata med Monoclick Solutions. Titta igenom mina referens projekt under Interaktiv media.

Panoramafotografering och produktion

Text kommer...